Mail
Articole recente

Anunturi

Dare-de-seama

Hotarari-ale-consiului-local

H.C.L. 8 H.C.L. 9 H.C.L. 10 H.C.L. 11 H.C.L. 12 H.C.L. 13 H.C.L. 14 H.C.L. 15 H.C.L. 16 H.C.L. 17 H.C.L. 18 H.C.L. 20 H.C.L. 21 H.C.L. 22-32...

H.C.L.46 H.C.L.47 H.C.L. 48 H.C.L. 49 H.C.L. 50 H.C.L. 51 H.C.L. 52 H.C.L. 53 H.C.L. 54 H.C.L. 55 H.C.L. 56...

primar-300x300

 

Stimate Vizitator,

 

” Apreciază trecutul, pentru a putea înțelege prezentul și forma viitorul ” -Széchenyi
Cu acest mesaj vă urez bun venit tuturor vizitatorilor virtuali pe pagina oficială a comunei Agris, prin care în primul rând ne propunem să oferim informaţii utile şi interesante pentru toţi cei care se interesează de localitatea noastră. Pagina noastră web se adresează pe de o parte localnicilor pe care dorim să-i informăm la timp şi în mod detaliat despre toate evenimentele vieţii publice – economice, culturale şi altele – din comuna, demne de interesul lor. Astfel cu toţii pot deveni participanţii activi şi modelatorii vieţii de toate zilele a localităţii noastre.
Pe de altă parte, un al doilea obiectiv, la fel de important, al acestei pagini web este să facem cunoscută şi atractivă comuna Agris peste tot în lume, pentru ca tot mai mulţi vizitatori virtuali să ne onoreze şi personal, bucurându-se de ospitalitatea caldă a oamenilor care trăiesc pe aceste meleaguri.
Amplasată în Câmpia Someşului, comuna Agriş se află în partea de nord-vest a judeţului Satu Mare, la o distanţă de 17 km faţă de Municipiul Satu Mare şi 60 km de Municipiul Baia Mare
Comuna este formată din trei localități: Agriș. Ciuperceni și Agrișu Nou.
Noi, oamenii care trăim aici, credem cu tărie în forţa veşnic vie şi creatoare de comunitate a tradiţiilor strămoşeşti, a căror păstrare, cultivare şi transmitere pentru generaţiile viitoare este o sarcină primordială pentru noi.Adresez tuturor vizitatorilor dragi ai site-ului nostru invitaţia de a face o vizită la noi, să participe la serbările noastre şi să se bucure de ospitalitatea noastră.
Vă doresc tuturor o navigare plăcută şi utilă pe pagina noastră, iar celor care ne vizitează personal, o şedere plăcută şi amintiri de neuitat!

 

Marton Zsuzsanna
primarul comunei Agriș