Eurotrans

Stimaţi localnici , vă anunţăm că Asociaţia Eurotrans se va deplasa în sediul Primăriei , în data de 22. noiembrie pentru a prelua dosarele pentru obţinerea cetăţeniei maghiare.

Curăţarea hornurilor

Stimaţi localnici, vă aducem la cunoştinţă că se va deplasa  în comună o firmă specializată în curăţarea şi întreţinerea hornurilor. Cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie pe listele lăsate în magazinele din comună. Preţul pentru curăţarea unui horn variază între 30-40de lei.Data exactă va fi stabilită în funcţie de …

Act de identitate

Primăria comunei Agriş informează pe cei interesaţi că în data de 14.11. 2017, de la ora 9:30, se vor deplasa de la Direcţia De Evidentă Persoanelor în sediul Primăriei pentru preluarea imaginii foto şi a documentelor necesare obţinerii actelor de identetate a solicitanţilor.

Jurnalul de Agriş

Începând cu această ediție, Primăria comunei Agriș vă va aduce în casele dumneavoastră semestrial Jurnalul de Agriș, ziarul de informare locală în limba română și în limba maghiară, prin care dorim să vă informăm despre activitățile, acțiunile, planurile și deciziile organelor administrației publice locale ale comunei Agriș, hotărârile consiliului local …

Anunţ Public

Primăria comunei Agriş informează toţi localnicii, care vor să-şi schimbe cărţile de identitate (buletin), din diferite motive, se pot înscrie la sediul primăriei, la d-na Szalonna-Kallos Anasztazia, pănă la data: 27. 10. 2017. În caz de un număr mare de solicitanţi se vor deplasa de la Direcţia De Evidentă Persoanelor.