Magyar állampolgárság

Értesitjük a kedves lakosokat, hogy az Eurotrans Alapitvány 2017.nov.22.-én (szerdán) 10:00-13:00 óra között Egribe érkezik. Akik magyar állampolgárságot szeretnének, itt helyben letehetik a honositáshoz szükséges okmányokat.Az általuk nyújtott szolgáltatások teljes mértékben ingyenesek, beleértve a fényképkészítést és a fordítás költségeit is.

Kéményseprés

Értesitjük a tisztelt lakosokat, hogy kéményseprő cég jön a községbe. Ha szeretné a kéményét kitisztíttatni, ezt megteheti 30-40 lej ellenében. Akik igénylik a szolgáltatást, iratkozzanak fel a boltok valamelyikében hagyott listára. A kiszállás időpontjáról időben értesitjük a lakosokat!

Személyi igazolvány

Egri Polgármesteri Hivatala informálja azon személyeket, akik a személyi igazolvány cseréjét kérelmezték, hogy november 14.-én 9:30-tól jöjjenek el a Polgármesteri Hivatal épületébe az igazolványok lecserélése végett, amire itt helyben kerül sor.

Egri Napló

Ezzel a lapszámmal kezdődően Egri község polgármesteri hivatala elindít egy negyedévente megjelenő helyi információs kiadványt, román  és magyar nyelven, amelyen keresztül tájékoztatni szeretnénk Önöket az önkormányzat tevékenységéről, terveiről, a helyi tanács határozatairól, a nyilvános közvitákról, a helyi közérdekű munkálatokról, valamint egyébb közérdekű információkról, kulturális, sport vagy egyházi eseményekről. Egri Napló …

Fontos felhívás

Tisztelettel megkérjük azon lakosokat, akik személyi igazolványt szeretnének cserélni, mert lejár vagy más okból, jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban, Szalonna-Kallós Anasztáziánal, 2017.10.27.-ig. Ha elegendő érdeklődő lesz, kijönnek Szatmárról és mindent helyben lehet intézni.

Fontos Felhívás

Fontos Felhívás   Egri község Önkormányzata értesíti a lakosságot, hogy azok a személyek, akik csatlakozni szeretnének a közvizhálózatra vagy vízórájukat kell lecserélni, kérjük hívják a Polgármesteri Hivatal  szakemberét:  PAPP ZSOLT, tel: 0742170283